אלרגיה בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/08/2009 | 18:23 | מאת: מימי

שלום יש לי חתול אני יודעת שאני אלרגית אליו ולאבקנים לאחרונה גם כי עברנו לדירה עם שדה בחוץ וגם בגלל החתול כנראה יש לי אלרגיה קשה של דמעות בעיניים ועיניים נפוחות, הרגשת גרד בפנים ובגרון ועיטושים בלתי פוסקים האם זה מזיק לתינוק? והאם מותר לקחת פניסטיל טיפות? ומה המינון שמותר?

שלום, "האם זה מזיק לתינוק?" שאלה זו עדיף להפנות לרופא מומחה. "האם מותר לקחת פניסטיל טיפות? ומה המינון שמותר? " מותר לקחת פניסטיל בהריון אך הדבר מחייב התייעצות עם הרופא (לפי הוראת היצרן אין להתחיל טיפול בפניסטיל אם את בהריון ללא התיעצות עם הרופא) . את המינון יקבע הרופא אך קרוב לודאי שזה יהיה אותו המינון למבוגר. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי