גלולה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2009 | 14:09 | מאת: טל

שלום, שכחתי לקחת את הגלולה השנייה בחפיסה ברגע שנזכרתי לקחתי, אבל כבר עברו 12 שעות. באותו זמן לא קיימתי יחסים מסוף המחזור כשבוע. אני סובלת יומיים מסחרחורות (ללא בחילות) רופאת המשפחה שלי אמרה שזה ויראלי אבל האם יתכן שאני בהריון?

טל שלום, אל תדאגי את לא בהיריון, את נקטת באמצעים הנכונים. אם את בשבוע הראשון לנטילת הגלולות והעיכוב בנטילת הגלולה עולה על 12שעות,טלי את הגלולה האחרונה ששכחת ברגע שנזכרת והמשיכי בנטילת שאר הגלולות בכיוון החץ כרגיל. כמו כן נקטי באחד משני הצעדים הבאים: - אם לא קיימת יחסי מין בשבוע שחלף, השתמשי בנוסף לגלולות באמצעי מניעה (קונדום) משך שבעת הימים הבאים: - אם קיימת יחסי מין – עליך להיוועץ ברופא המטפל היות ואת עלולה להרות. בברכה, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי