בעיה קטנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/08/2009 | 17:34 | מאת: ליאור

היי. יש לי בעיה. סיימתי חפיסה של גלולות קיבלתי מחזור ושבוע לאחר מכן התחלתי חפיסה חדשה לקחתי בה את הכדור הראשון וביומיים האחרים לא לקחתי גלולות כי שכחתי. עכשיו לא לקחתי גלולות כבר מיום שלישי שעבר(4.8) עד היום יום שלישי ה-(11) ועדיין לא קיבלתי מחזור ואני לא יודעת מה לעשות להמשיך לקחת כדורים? לא לקחת? לחכות למחזור? ואם כן אז מתי להתחיל חפיסה חדשה?

17/08/2009 | 15:13 | מאת: כמאל עמארנה

ליאור שלום, אם לא קיבלת מחזור את צריכה לפנות לרופא לפני שאת מתחילה בחפיסה חדשה. במידה וקיבלת מחזור ועדיין לא התחלת בחפיסה חדשה עליך להתחיל ביום הראשון של המחזור. בכל מקרה צריך לערוך בדיקה גיניקולוגית כל חצי שנה. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי