קלמנקבין בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2009 | 22:16 | מאת: מיקה

האם מותר לשימוש בשליש הראשון? יש לי בעיות שינה, ולקחתי כבר כמה ימים רצופים את הכדור, אך כעת, אני חוששת שאולי זה עלול להזיק. אשמח לדעת האם השימוש בטוח בהריון, והאם יתכן שבנטילת 5 כדורים במשך השבוע החמישי להריון (כדור ליום) גרמתי חלילה לנזק כלשהו לעובר. תודה!!

מיקה שלום, לפי מקורות המידע שלנו (מיקרומדקס) לא מומלץ להשתמש בקלמנרבין במהלך ההריון . הכמות שנטלת אינה גדולה לכן לא סביר שנגרם נזק כלשהוא לעובר. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי