תרופה למחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/07/2009 | 23:18 | מאת: ריקי

יש לי מחזור לא סדיר שמחרפן אותי לגמרי!! כבר קרה לי כמה פעמים שהוא פתאעום הגיע באמצע ישיבה חשובה, או הרצאה (אני עושה מצגות רבות במסגרת העבודה), או אפילו כשהייתי עם בחור... מה אפשר לעשות כדי למנוע את המבוכה?

ריקי שלום, קיים טיפול להסדרת המחזור, תפני לגניקולוג והוא ימליץ לך על הטיפול המתאים. בברכה, אליאס

24/07/2009 | 15:37 | מאת: אדווה

מה שלי עזר להתמודד עם המחזור הלא סדיר שלי היה רק גלולות, לא מצאתי שום פתרון אחר. אבל באמת הכי טוב שתלכי לרופא שלך, שגם יבדוק אותך ויתן לך את הפתרון שהכי מתאים לך.

31/07/2009 | 16:05 | מאת: ריקי

תודה על העצות, בסופו של דבר הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי גלולות פמינט לתקופת ניסיון ואמרה באמת שגלולות זה הדבר שמסדיר את המחזור הכי טוב ושאני אעדכן אותה מה קורה בעוד חודש. מקווה שזה באמת יעזור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי