אנהידרול פורטה - שימוש על הפנים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/07/2009 | 10:50 | מאת: הסובלת בקיץ

שלום, לאחר ש"גיליתי" את האנהידרול פורטה, החלטתי לנסות אותו, בגין הזעת יתר בפנים. ניסיתי לילה אחד, מרחתי כמות מעטה מאד על חלק אחד במצח. זה קצת שרף, אבל לא נורא. למחרת, ובמשך כ 4 ימים אותו אזור לא הזיע. איזה כיף! שאלותיי: 1. האם יש סכנה בתכשיר? עד כמה (זמן, כמות) אפשר להשתמש בו? 2. האם אפשר להשתמש במטלית כלשהי, כפפה, כדי למרוח ידנית, או רק ב"רול"? 3. יש לי הזעה גם על האף, כל המצח, מסביב לעיניים ולפה. היכן אפשר והין אסור למרוח? האם בכלל מומלץ או מותר להשתמש על הפנים? תודה, הסובלת בקיץ...

23/07/2009 | 09:23 | מאת: הסובלת בקיץ

האם אפשר לקבל תשובה? גם "זה לא הפורום המתאים" זו תשובה מקובלת. תודה!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי