משחה חיצונית לפטריה /דלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2009 | 22:04 | מאת: א.

אני סובלת מפטריה/דלקת בנרתיק ואודם רב באיזור. כמו כן, אני מקבלת טיפול בארקוקסיה 90. באיזו סוג של משחה אני יכולה להשתמש בו זמנית עם ארקוקסיה 90? ראיתי שטבעקוטן ודרמקומבין לא הולך ביחד עם ארקוקסיה. כמו כן, האם גינו דקטרין בכמוסות ניתן ליטול בו זמנית עם ארקוקסיה? תודה.

א. שלום, לפי מקור המידע מיקרומידקס ועלוני התרופות של משרד הבריאות אין אינטראקציה של טבעקוטן דרמקומבין וגינו דקטרין עם ארקוקסיה. חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי סוג הטיפול הנחוץ. חשוב לציין שכמוסות הגינו דקטרין היינם לטיפול וגינלי מקומי. בברכה, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי