כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/06/2009 | 01:57 | מאת: נעמי

אני סובלת מכאבי מחזור קשים ביותר. בנוסף, כל כ -25 ימים אני מקבלת מחזור. ראשית, איך מטפלים בכאבים?(משכחי כאבים סטנדרטיים לא עוזרים)וכן- איך אפשר להגדיל את הרווח בין מחזור למחזור?

02/06/2009 | 13:19 | מאת: בת-אל

מנסיוני, הפתרון לשני הדברים שאת מציגה זה פשוט להתחיל לקחת גלולות נגד היריון. הן גם מפחיתות את כאבי המחזור, וגם בעזרתן את יכולה לקבל מחזור בצורה סדירה כל 28 יום, או כמה שתחילטי. מאז שהתחלתי לקחת פמינט (אבל זה גם מרמונט או כל שאר הגלולות) המחזור שלי דופק כמו שעון.

03/06/2009 | 09:46 | מאת: ב

אם זה היה כל כך פשוט, אז כל אחת היתה יכולה לגשת לפארם ולקנות ללא מירשם. זה פשוט לעשות פירסומת בלי לשלם עבורה

09/06/2009 | 15:11 | מאת: אוריין לניאדו

נעמי שלום, במקרים של כאבים קשים אשר לא מוקלים עם משככי כאבים עלייך לפנות לגניקולוג אשר יבצע בדיקה גופנית ובדיקות דם ואז ניתן יהיה להתאים לך גלולות אשר מסדרות את המחזור (המחזור יופיע כל 23-30) יום, משתנה בין אישה לאישה, ולרוב מקלות גם על הכאבים שלפני. קיימים גם תכשירים טבעיים המופקים מצמחים ובשביל כך עלייך להתיעץ עם נטורופט מומחה. בנוסף קיים אביזר המבוסס על מגנט ולדברי החברה מיועד להקל על הכאבים במחזור ולפניו. (יש לציין כי לא מצאתי מחקרים מדעיים בנושא- למרות שהיצרן אומר כי נעשו מחקרים קליניים על המכשיר). בכל מקרה עלייך לפנות לגניקולוג לבדיקה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי