הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/05/2009 | 15:56 | מאת: רונית

שלום, אני לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה ולכן אני מתנצלת מראש אם זה לא הפורום המתאים ואשמח אם תוכל/י להעביר את זה לאן שצריך. שאלתי היא: אני בת 30 ומתחתנת עוד מס' חודשים וברצוני לנסות להיכנס להריון ישר אחרי החתונה אך מאחר ואני לוקחת כבר 10 שנים גלולות , החלטתי להפסיק לקחת אותן כבר עכשיו ולנקות את הגוף כדי שאיכנס להיריון יותר מהר. האם יכול להיות מצב שבגלל שהפסקתי עם הגלולות , המחזור שלי "ישתגע" ולא יהיה מסודר ואני אקבל מחזור ביום של המקווה או החתונה ואז תהיה לי בעיה להתחתן כי הרב לא יקדש אותי? אודה על תשובתך בהקדם, תודה, רונית

26/05/2009 | 21:27 | מאת: איריס

כדאי שתתייעצי עם רופא נשים. בכל מקרה, פורומים מתאימים הם: גינקולוגיה ופריון דימומים גינקולוגים בלתי סדירים ורפואת נשים גלולות ואמצעי מניעה בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי