סימביקורט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/05/2009 | 12:15 | מאת: רנה

שלום, לפני מספר ימים התחלתי טיפול במשאף סימביקורט 160 פעמיים ביום שאיפה. בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאבי שרירים והרגשה כללית של חולי. שאלתי היא האם תופעות אלו יכולות להיות של התרופה? תודה, רנה

רנה שלום, לפי מקורות המידע שבידינו "MICROMEDEX" , התופעות שהזכרת דומות לתופעות הלוואי של סימביקורט כמו : עייפות, חום , כאבי שרירים ( רק ב -1-3% מהמטופלים) אבל ייתכן שהכאבים האלה הם כתוצאה מדלקת . בכל אופן מומלץ להודיע לרופא על תופעות אלו כדי שיוכל לבדוק האם מומלץ להמשיך את הטיפול או להחליף אותו. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי