פרמיזון-סטרואידים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/05/2009 | 17:46 | מאת: עינת

שאלתי היא: התחלתי את נטילת התרופה לפני כשבוע(יום שישי)החל מ-5- מ"ג ל-5 ימים וירדתי במינון בהדרגה עד ליום העשירי(פציאליס). 1. האם מינון שכזה גורם לתופעות לוואי ? 2. קראתי שזה יכול לגרום למאניה, האם גם במינונים כאלה ? 3. אני מרגישה שדפיקות הלב שלי חזקות יותר מבד"כ, האם זה אחד מתופעות הלוואי ? 4. אזור בלוטת התריס שלי מורגש(לא כואב), האם לדווח לרופא? 5. לא ידוע לי על בעיות בבלוטת התריס אך ניראה לי שהתרופה גרמה לאיזשהו חוסר איזון. כמו כן ירדתי בשבוע מעל ק"ג ממשקל גופי אשמח לתשובתכם בהקדם שכן, התרופה הנ"ל מאוד מפחידה עם תופעות הלוואי שלה

22/05/2009 | 17:47 | מאת: עינת

סליחה: החל מ-50 מ"ג ל-5 ימים

26/05/2009 | 11:51 | מאת: מוחמד אבו פול

עינת שלום, לאיזה תרופה את מתכוונת, כי אין תרופה בשם פרמיזון. האם את מתכוונת לפרידניזון? תרשמי בבקשה את שם התרופה באנגלית. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי