מירנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/05/2009 | 14:27 | מאת: אני

בוקר טוב אני 8 חודשים לאחר לידה והחלטתי להתקין מירנה. קניתי את ההתקן שלשום וששכתי אותו באוטו בתא הכפפות למשך 24 שעות. שלשום היה יום שרבי והאוטו היה כל היום בשמש. האם יש חשש שקרה משהו למירנה אני קראתי על הקופסא שההתקן צריך להישמר בטמפרטורת החדר עד 25 מעלות ולדעתי הטמפרטורה באוטו היתה יותר. אני פשוט חוששת להתקין את מירנה מהסיבה שהתקלקל. אודה לתשובתך בהקדם. תודה

26/05/2009 | 09:27 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי מקורות המידע שבידינו , מיקרומדקס-מעודכן לרבעון זה ,צריך לאחסן את ההתקן בטמפרטורה של 25 מעלות (צלזיוס) , ולפי העלון לרופא של ההתקן , יש לשמור את ההתקן בתוך החפיסה ולאחסן אותו בתנאים אספטיים (ללא זיהום) ולכן אין להשתמש בהתקן במקרה שהחפיסה נשברה או במקרה שההתקן לא אוחסן בטמפרטורת החדר (25~). למידע נוסף , ניתן ליצור קשר עם החברה/הספק . בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי