פריפרישן H לטחורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/05/2009 | 19:37 | מאת: שוש

המשחה הנ"ל מצוינת עבורי. ניתן היה להשיגה לפני כמה חודשים, אך עכשיו אני לא מוצאת אותה יותר. האם ידוע לכם איפה אפשר להשיג אותה בארץ או האם קימת משחה בעלת הרכב דומה? תודה

09/06/2009 | 16:03 | מאת: אוריין לניאדו

שוש שלום, כרגע לא ניתן למצוא את המשחה בארץ , המלאי שהיה קיים היה בתוקף עד 30/05/09 ועדיין לא הגיעה אצווה חדשה. משחהזו מורכבת מתאים של שמרים ומשמן המופק מכבד של כריש, לא קיימת משחה אחרת בארץ עם אותו הרכב. בברכה,

09/06/2009 | 16:04 | מאת: אוריין לניאדו

שוש שלום, כרגע לא ניתן למצוא את המשחה בארץ , המלאי שהיה קיים היה בתוקף עד 30/05/09 ועדיין לא הגיעה אצווה חדשה. משחהזו מורכבת מתאים של שמרים ומשמן המופק מכבד של כריש, לא קיימת משחה אחרת בארץ עם אותו הרכב. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי