תחילת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/05/2009 | 15:10 | מאת: הדס

קיבלתי מהרופא שלי מירשם לגלולות נגד היריון והוא אמר לי להתחיל לקחת אותן בדיוק ביום שבו מתחיל המחזור שלי, כי אחרת לא אהיה מוגנת במשך שבועיים. למה הוא מתכוון?

20/05/2009 | 12:29 | מאת: מעיין

אממ בדיוק לזה צריך לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור, אם תקחי בימים שלאחר מכן לא תהיי מוגנת

20/05/2009 | 13:32 | מאת: אורית

אפשר לדעת איזה גלולות הרופא שלך נתן לך? יש לי תור לרופאת נשים שבוע הבא, ואין לי שמץ של מושג על שמות של גלולות שהן לא יותר מדי עם הורמונים. כי אני יודעת שיותר מדי הורמונים בגלולות זה לא טוב. אז מה הגלולות שאין בהם הרבה הורמונים? ויש דבר כזה לבקש סוג מסויים?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי