tramadol

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/05/2009 | 20:18 | מאת: אורית

בעלי החליק על מדרגות, נפל על הגב וקיבל מכה מאוד חזקה. נבדק וצולם ונשלל שבר. הוא מקבל tramal 50mg 30cap 3/day for 10 days הוא סובל מאוד מכאבים ולא יכל לפרט הרבה על הביקור אצל הרופא. רציתי להבין באילו מקרים מקבלים תרופה זו.

14/05/2009 | 15:11 | מאת: כמאל עמארנה

שלום אורית: לפי מקורות המידע שבידינו התרופה TRAMAL היא תרופה משככת כאבים השייכת למשפחת האופיאטים. בדרך כלל נותנים אותה למטופלים שסובלים מכאב בינוני עד חמור. יש להצמד למינון שהומלץ על ידי הרופא. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי