אקמול פורטה של טבע

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/05/2009 | 12:15 | מאת: orel

שלום רב, מזה זמן רב אני סובלת ממיגרנות לעיתים קשות יותר וקשות פחות. מאחר ואני מתקשה בבליעת כדורים עד כה אני משתמשת באדוויל סירופ לילדים ולעיתים אני משתמשת יותר מהכמות הרגילה כדי שזה אכן ישפיע כעת.עכשיו נאמר לי על אקמול פורטה של חב' טבע-שאמרו שזה במיוחד למיגרנות-שאלותיי הן: 1.אם תרופה זו גם קיימת בסירופ? 2.צריך מרשם עבור תרופה זו? 3.אם אכן היא מומלצת/לא מומלצת וכו? תודה מראש

09/06/2009 | 16:08 | מאת: אוריין לניאדו

אוראל שלום, תרופה זו קיימת בכדורים בלבד אין צורך במרשם רופא, ניתן לרכוש אותה בכל בית מרקחת תרופה זו מכילה שילוב של אקמול, אספירין וקופאין קיימים מחקרים המראים כי השילוב בין השלושה יכול להקל במקרים של מיגרנות. בברכה,

09/06/2009 | 16:09 | מאת: אוריין לניאדו

יש לציין כי התרופה נקראת אקמול פוקוס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי