טיפול באקנה ע"י מינוציקלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/05/2009 | 10:06 | מאת: ירון

אני בן 20 ועדיין סובל מאקנה. בביקור אצל רופא עור הוא הביא לי משחות שלא היו יעילות. בביקור הבא אצלו הוא הביא לי מרשם למינוציקלין- אנטיביוטיקה ל-3 חודשים. ברצוני לדעת אם התרופה אכן יעילה. האם לאחר 3 חודשים הפצעים לא חוזרים? האם אפשר להשתמש במשחה קוסמטית במקביל? תודה.

ירון שלום, התרופה אכן יעילה בטיפול באקנה. אי אפשר להבטיח עם אף תרופה שהפצעים לא יחזרו. כדי שאוכל לענות לך לגבי השימוש במקביל עם משחה קוסמטית זה יעזור שתהיה יותר ספיציפי ותזכיר את שם המשחה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי