POSTINOR2

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2007 | 08:19 | מאת: שוב אני

אני בטוחה לחלוטין שלקחתי את גלולת הפוסטינור בביוץ. הרגשתי את זה. כעת שבוע אחרי לקיחתה בהקדמה של שבוע וחצי כבר קיבלתי מחזור עם כאבי של לחץ בבטן. זה תקין? ומה זה אומר לגבי סדירות המחזור והביוץ הבא שכן עכשיו אני כן רוצה להיכנס להריון.בבקשה אל תפנה אותי לרופא הנשים שלי...

23/08/2007 | 20:17 | מאת: ד"ר איל שורצברג

שוב אני שלום, כפי שעניתי נטילת פוסטינור עלולה להקדים או לאחר את המחזור החודשי, הוא יכול להיות יותר חזק מהרגיל או חלש יותר. רק אציין כי במידה ואינך בטוחה או שהכאבים אותם את חווה אינם מוכרים לך יש להתייעץ עם רופא. לגבי סדירות המחזור, המחזור הבא, יגיע ככל הנראה בזמן אבל תצטרכי לחכות ולראות. חכי עוד מחזור אחד ולאחר מכן רוב הסיכויים שהמחזור יחזור להיות סדיר ופעם שכך תוכלי לנסות והלהיכנס להריון. בכל מקרה בהצלחה. מדוע החשש לחזור ולפנות לרופא הנשים? בברכה, איל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי