פגלקס חדש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/08/2007 | 11:17 | מאת: עומר

הילד שלי בן 3 משתמש קבוע בפגלקס. לאחר שהפגלקס נעלם מהחנויות הוא חזר בצורה אחרת - פגלקס סיבים. קניתי אותו אבל השבוע פתחנו אותו וראיתי שהמרקם שונה. זה אותו הדבר? האם אפשר לתת את זה לבן שלי?

20/08/2007 | 12:04 | מאת: אוריין לניאדו

עומר שלום, בפגלקס החדש בנוסף ל PEG (פוליאתילן גליקול) הוסיפו סיבים תזונתים אשר אמורים גם הם לעזור לפעילות מעיים סדירה ולכן יש שינוי במרקם המוצר מאושר לשימוש מגיל שנתיים, אך עם זאת לעיתים התוספת של הסיבים יכולה לשנות את פעילות המעיים הסדירה שהייתה ללא הסיבים גם בגלל התוספת וגם בגלל השינוי בכמות ה PEG. כיום חזרו לשימוש ולחנויות גם הפגלקסים הרגילים ללא הסיבים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי