איזה סוגי מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/03/2024 | 20:34 | מאת: משה בן 20

שלום, בן 20, אכילה בררנית בצורה חריפה. לא אוכל בשר, עופות, דגים, גבינות וירקות. אוכל פיצות, פסטות, קורנפלקס, אורז ומעדני חלב. ככה מגיל 5 או 6. בדיקות דם תקינות כולל ברזל וספירת דם וכימיה. נוטל folic acid. רופא המשפחה המליץ לקחת מולטי ויטמין אך לא ציין איזה. ניסיתי לברר בבית המרקחת מה לרכוש אך אמרו לי שלא לוקחים בגיל 20 מולטי ויטמין. מבקש ייעוץ איזה ויטמין יכול לקחת במקרה שלי. תודה

צריך לדעת באיזה חוסר מדובר ? צריך לראות בבדיקות דם מה הערכים, ולכן מומלץ להיוועץ עם רופא מטפל באיזה תוסף ירצה לתת כתלוי בחוסר שיש.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי