סרוקוול.....................

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/03/2024 | 17:21 | מאת: xai

שלום, 1. כאשר מוסיפים סרוקוול (Seroquel) בשחרור רגיל במינון נמוך של עד 50 מ"ג כתוספת לנוגד דיכאון לצורך שינה והירדמות. (אי שקט לפני השינה) + זמן מחצית חיים של סורקוול הוא 6 שעות.(ולכן בהרבה מקרים לוקחים פעמיים ביום). אני שואל לגבי לקיחה פעם ביום של סרוקוול לפני השינה - האם העייפות בדרך כלל אמורה להופיע רק לאותם 10-12 שעות מרגע לקיחת הכדור או שהעייפות בדרך כלל מופיעה למשך כל היממה (24 שעות) על אף זמן מחצית החיים הקצר(6 שעות) ? 2. במקרים בהם רוצים שהכדור יעייף רק בשביל השינה, עדיף לקחת סרקוול בשחרור רגיל או מושהה?

1. האפקט הוא קצר ולכן פחות נמשך ליום למחורת. 2. שחרור מיידי בלילה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי