טרבינאפין...........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/03/2024 | 19:21 | מאת: יעל

הי, לוקחת טרבינאפין. פטרת קלה בקושי בציפורן אבל אי אפשר להתפטר בלי כדורים. רציתי לשאול 2 שאלות: 1. העור שלי בפנים נהיה ממש חלק, (השתפר לטובה) יש קשר?הרי זה לא אנטי חיידקי... 2. לפני 7 שנים אולי טיפה יותר, ניסיתי לקחת את הכדור הנ"ל בפעם הראשונה על אותה סיבה וממש אחרי שבועיים הרגשתי לא טוב חלשה והיה לי טעם ממש מר בפה והפסקתי ועבר מאז לא לקחתי ושום רופא א רצה לתת אבל גם אין משהו אחר. מה יכולה להיות הסיבה? האם חברת טבע שינתה משהו? זוכרת שהיה ניסיון של חברה אחרת והיה סבבה אבל כבר פחדתי אז לא טיפלתי. כעת מעוניינת לסיים עם הסיפור אז אזרתי אומץ לנסות שוב ואני מרגישה נהדר.

התרופה מטפלת בפטריה ולא בחיידקים. החומר הפעיל נשאר אותו חומר פעיל, ולפעמים בחשיפה ראשונה לטיפול יש תופעות לוואי ולאחר מכן נעלומת בהנחה וכל מה מה שהיה באמת היה קשור לתרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי