אי סבילות ללקטוז

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/02/2024 | 22:58 | מאת: ג29

שלום, הבנתי לאחרונה שיש לי אי סבילות ללקטוז. הבעייה שאני לא יכולה לאכול תחליפים ואין לי ברירה, אני צורכת מוצרי חלב. מלבד זאת אני לוקחת באופן קבוע חומצה פולית 5 מ"ג וראיתי שגם בזה יש לקטוז בכמות גבוהה. הבנתי שיש כדורי לקטאז / אבקה/ טיפות. מה עדיף? יש המלצה לסוג מסויים? אפשר לשלב? בנוסף, כמה כאלה ביום מותר לקחת? אני חיה על מוצרי חלב (גם אחרי ארוחה בשרית, חייבת את המתוק בסוף), כך שזה די הרבה ביום.. אפשר גם 5 פעמים ביום? (מה המינון המותר ליום?) תודה

עדיף לפנות לרשת פארמה ולראות איזה תכשירים יש להם עם פחות כמות של לקטוז בחומרים הלא פעילים

27/02/2024 | 06:07 | מאת: רינה מהרשת הטובה

תקני כדור לקטאזמינון מינימום 4000 ffc לפני כל ארוחה עם דברי חלב כדור 1. מינון נמוך יותר לא עובד טוב. בiherb יש כמה חברות הרבה יותר זול מישראל. יש גם 9000 ffc,שזה עובד חזק יותר. עכדאי לרכז ארוחה חלבית פעם ביום מקסימום פעמיים עם הכדור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי