התייעצות לגבי השפעה תרופתית..........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/02/2024 | 16:59 | מאת: beni

שלום, 1. לגבי לקיחת לוסטרל (Sertraline): - על פי הספרות המקצועית/מידע רפואי, כמה אחוז בערך סובלים מקשיים בתפקוד המיני מאלה שלוקחים לוסטרל? - האם עייפות ומצד שני, נדודי שינה הן תופעות לוואי שנוטות להישאר אצל אחוז גבוה מהמטופלים גם בטווח הארוך ? 2. האם קפה (קפאין) משפיע באיזושהי צורה על ספיגה של SSRI או ברינטליקס (Vortioxetine)? כמה זמן צריך להרחיק בין לקיחת התרופה לקפה? תודה רבה!

1. מדובר בתופעת לוואי של כל המשפחה -SSRI למרות ש- PAROXETINE הכי הרבה עושה. 2. כן מדובר בתופעת לוואי של הטיפול שבחלק מהמקרים העוצמה יורדת עם השימוש

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי