אינטרקציה בין תרופות פסכיאטריות ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/02/2024 | 14:01 | מאת: חבר

יש לי ocd קיצוני ודיכאון חמור החליפו לי פבוקסיל 300 מג וסרוקוול 300xr לפני חודשיים ואני לוקחת עכשיו פאקסט 40 מג אריפליי 5 מג טרזודיל 100 מג נוקטורנו 7.5 מג ולוריוון 2 מג ואיטומין 40 מג יש לי אי שקט נוראי ועצבים בגוף שלא נרגעים חוסר שינה שקודם ישנתי ואין השפעה על הocd עדיין...רוצים להחליף לי לאנאפרניל את הפאקסט. האם השילוב שכרגע הוא טוב לocd הקיצוני והדיכאון ולמה הגוף שלי באי שקט נוראי ועצבים? והאם אנאפרניל יותר טוב ומה תופעות הלוואי שלו?

אין מניעה לשלב עם הטיפול הנ"ל. אריפליי נחשבת תרופה בטוחה ויעילה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי