טיפול בגרד רקטלי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/02/2024 | 09:53 | מאת: אורח

אני סובל מגרד כרוני בפי הטבעת (ברקי יש פרוקטיטיס). משחות עוזרות חלקית. רופא אמר לי שהגרד יכול להיות תגובה אלרגית מקומית בעור. האם מומלץ לנסות כדורים לאלרגיה בעניין שה?

יש לחכות ואם לא חל שיפור ניתן להיעזר בכדורים

27/02/2024 | 06:11 | מאת: יענקלה מהרפת

לוקחים כדור נגד אלרגיה לכיסוי 1 ביום. כמו אריוס. ולאחר יציאה בשירותים שותפים במים פושרים בלבד בעדינות את המקום, ומורחים בעגינות עם נייר טואלט ועליו מעט משחה בטאקורטן,משחה שגם עוזרת בטחואים חיצוניים. רופא משפחב רושם ממש מעט לכיסוי הרקטום. אחרי כמה ימים אין כלום. לא לגעת לא לגרד לא לשפשף בכלל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי