פריחה בעקבות נטילת אקמול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/02/2024 | 11:06 | מאת: דינה

שלום ד"ר הייתי ממש חולה כל השבוע. לקחתי כל יום אקמול כדי להוריד את החום. בד"כ כדור אחד ביום, לפעמים גם שניים ביום, וביום השישי - כל הגוף שלי התכסה בפריחה מגרדת, יום אחרי - לקחתי דקסמול קולד (חשבתי שזה שונה מאקמול), ואז הופיעה לי פריחה על הפריחה הקודמת.. וזה היה מגרד באופן בלתי נסבל. הלכתי למיון באמצע הלילה.. למה זה קורה לי ד"ר? גם פעם היתה לי דלקת בשתן, לקחתי אנטיביוטיקה (רספרים) 5 ימים, וביום השישי - פריחה. מדוע אני לא יכולה לקחת תרופות במשך 6 ימים ברצף? והאם אני כבר לא יכולה לקחת אף פעם אקמול כי פיתחתי אלרגיה קבועה? תודה רבה!

יש לפנות לרופא מומחה אלרגיה ולעשות בירור לרגישות לתרופות ממשפחת ה- SULPHA כולל רספרים וקמול קולד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי