שילוב בין שני כדורים שונים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/02/2024 | 15:36 | מאת: אבי

שלום, אני לוקח בכל יום כדור זלידיאר בגלל כאבים כרונים בגב. השאלה שלי היא האם יהיה נזק בשילוב ביום נתון בין זלידיאר ותרופה בשם אטנט כדי לטפל בהפרעת קשב וריכוז. ידוע לי שהשילוב יכול להיות בעייתי אבל הדגש הוא על יום ספציפי לצורך העניין אחת לשבועיים. תודה רבה.

השילוב פחות מומלץ מכיוון שיש עליה באפקט הסרטונרגי תחת השילוב כולל שיוניים בלחץ דם, שינויים במצב המנטלי, רעד ועוד ולכן יש לעקוב אחרי תופעות לוואי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי