קטאפלם 50 מ"ג כטיפול בדורבן בעקב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/02/2024 | 16:43 | מאת: נטלי

שלום, יש לי דורבן בעקב כבר יותר מחודש עם כאבים חזקים וקשיי הליכה. קיבלתי מאורתופד טיפול עם קטאפלם פעמיים ביום למשך 10 ימים וזאת לאחר שנטלתי כבר 10 ימים איבופן 400..במה שונה זה מזה והאם אפקטיבי יותר קטאפלן על פני איבופן בכלל? והאם ישנה תרופה יעילה יותר מהנ"ל?

שתי התרופות מיועדות לטיפול בכאב עם מרכיב דלקתי. בד"כ שתי התרופות אפקטיביות באותה מידה, אבל במידה ואין תגובה קלינית ניתן לשקול חלופה טיפולית אחרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי