אזניל וסי או פי די כתרופת מנע

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/01/2024 | 13:21 | מאת: איתן

אני חולה סי או פי די מקבל אזניל כאנטיביוטיקה מנע מעל לארבעה חודשים השבוע הרגשתי לא טוב הרופא רשמה לי אנביוטיקה טאבניק הפסקתי את האזניל בזמן שצרכתי את הטאבניק כעת השאלה אם לחזור לאזניל או שבכלל זה יותר מדי זמן להשתמש באנטיביוטיקה והאם זה יעיל

יש להיוועץ עם רופא ריאות לגבי המשך טיפול ב- AZENIL מניעתי, אבל אין צורך בשילוב עם TAVANIC. ולכן במידה והטיפול ב- TAVANIC הופסק אז יש לשקול החזרת טיפול באזניל מניעתי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי