אינטרקציה בין תרופות.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/01/2024 | 01:31 | מאת: מלכה

שלום, סובלת מבולמיה ונוטלת כבר תקופה ארוכה מאד וויאנס (70 מ"ג), טרזודיל, קלונקס וזריקות הרזיה סקסנדה. נוסף על הנ"ל אובחנתי בפיברומיאלגיה. האם שילוב של דולוקסטין כמשכך כאבי שרירים עלול לגרום לאינטרקציה שלילית בין כל הנ"ל? אם כן- מה עלי להפחית.

אין מניעה לשליוב, רק יש לשים לב ששילוב עם טרוזודיל וויאנס מעלה את הסיכון לסרטונין סינדרום, כולל היפרתירמיה, שינויים בלחץ הדם, מנטלי ולכן יש לעקוב אחרי תופעות לוואי אלו

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי