cataflam..............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/01/2024 | 11:07 | מאת: לימור

הי, לאחר תאונה. החלפתי לכדור קטאפלם 50 מ"ג. פעמיים ביום.( ע"י אורתופד) זאת כי רוקסט פלוס לא הרגיש לי מועיל. אציין שאני לא נוהגת לקחת כדורים. גם עכשיו לוקחת קטאפלם רק שסף היכולת שלי אוזל. הכדור ממש מסייע לי אבל לכמה שעות. לוקחת רק אחד ולא שניים ביום. כמו כן לא לוקחת כל יום. ראיתי שהוא משמש גם נגד דלקת. האם אני עושה טעות שטני לא לוקחת אותו רציף ופעמיים ביום? כלומר אם הייתי עושה כן הייתי מתפטרת מהכאב. מדובר בתאונת דרכים. כמו כן כמה זמן מומלץ לקחת כדור כזה?אפשר לקחת רציף נניח חודשיים? תודה

יש לקחת טבליה אחת 2-3 פעמים ביום התרופה משפיעה כל עוד נוטלים אותה במינון ובתדירות שהומלצה ע"י הרופא אם אין הקלה בכאבים יש לפנות לרופא להחלפת טיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי