לקיחת תרופה פג תוקף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/12/2023 | 19:36 | מאת: הדר

שלום, אני יודעת שאסור להשתמש בתרופה שהיא פג תוקף. הסיבה שזה יכול לגרום נזק, או כי פשוט יש סיכוי שזה לא יהיה יעיל? לפני מס' ימים סבלתי מכאב ראש חמור וגיליתי שהכדורים שאצלי (פארמול) כבר לא בתוקף יותר משנה. אבל לא היה משהו אחר וזה היה מצב של חוסר ברירה, אז לקחתי. זה אכן עבד והכאב חלף. אני כמובן אקנה חדש, אבל תהיתי באמת מה הסיבה. האם זה סיכון או רק בגלל שזה יכול שלא לעבוד?. תודה

לא להשתמש שוב, הבעיה הינה ביציבות של אותם חומרים פעילים או לא פעילים בתכשיר

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי