התייעצות לגבי מינון תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/12/2023 | 15:13 | מאת: שמעון22

קיבלתי מרופא משפחה לקחת עבור טיפול בחיידק הליקובקטר את הדברים הבאים: מוקסיויט 500 פורטה - 2 טבליות פעמיים ביום פלאג'יל 250 - 2 טבליות פעמיים ביום קארין 500 - 1 כפול פעמיים ביום אומפרדקס 40 מג - 1 כפול פעמיים ביום הגיוני או טעות? סובל מכאבי בטן יומיים מתחילת הטיפול. תודה רבה

כאבי בטן יכולים לנבוע מטיפול תרופתי, בעיקר מטיפול בקארין, ולכן ההמלצה ליטול אחרי אוכל. במידה והכאב בטן לא עובר, יש לפנות לרופא להחלפה טיפולית כגון קל-בטן בשילוב עם התרופות הנ"ל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי