אתופן טיפול ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/12/2023 | 23:04 | מאת: נתנאל

היי האורתופד הביא לי כדורי אתופן לדלקת במפרק הכתף. 1. תקן אותי אם אני טועה אבל הבנתי שאתופן לא באמת מרפא דלקת אלא משכך כאבים ו״נוגד/מפחית דלקת״ שזה לא באמת ברור האם מרפא בכלל. 2. אני חושש מהתופעות לוואי שרשום כמו אולקוס קוליטיס וכו׳, אני מכיר את המונחים האלה כמחלות כרוניות, במידה ומופיעות התופעות האלה האם זה אכן הם יהיו כרוניות? או שזה משהו שקורה רק בזמן התרופה ואם מפסיקים אז זה אמור לעבור?

- אתופן נוגד דלקת מועיל מאוד בהקלת כאב וגם בהורדת חום, המלווים דלקת. - תופעות הלוואי יכולים להופיע אך לא בהכרח

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי