אנטיביוטיקה לכאב דיברטיקוליטיס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/12/2023 | 17:01 | מאת: עדנה

שלום. בת 84. כ10שנים סובלת מדיברטיקוליטיס אך בדר'כ רגוע. בשבועות אחרונים כואב לי המעי ששם יש סעיף ומכיוון שהתור לרופא גסטרו' רחוק התחלתי לקחת ציפרודקס 500מ'ג פעמייםביום.שואלת האם אפשר להסתפק ב 7 ימים או רצוי 10 ימים. ושאלה נוספת האם כדור לורמיקס טוב יותר להרגעת הכאבים האלו. האם אכן אסור לקחת הציפרודקס קרוב למאכלי חלב ויש להמתין שעתיים? תודה על הסברך !

יש לפנות לרופא גסטרו או רופא מטפל ליעוץ מרחוק לגבי טיפול בלורמיקס במקרה שלך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי