עייפות קשה................

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/12/2023 | 19:23 | מאת: חצי

היי, רשמת לגבי השילוב של שמן סיבידי / ציפרלקס + בטמיגה (Mirabegron) + כדור שינה אמביאן סי אר (Zolpidem Tartrate) שזה עלול להגביר את האפקט הסדיטיבי ולכן קיימת אזהרה עם השילוב ואני אשמח לברר איתך: יומיים - שלושה אחרי שהתחלתי לקחת את הבטמיגה התחילה אצלי עייפות קשה במהלך היום (אני כבר לוקח תקופה ארוכה שמן CBD + ציפרלקס 10 מ"ג + אמביאן שאותו אני לוקח בממוצע פעם - פעמיים בשבוע) וחשוב לי לציין שלפני שהתחלתי לקחת את הבטמיגה - בשילוב של שמן CBD + ציפרלקס +אמביאן (פעם - פעמיים בשבוע) לא הייתה לי עייפות קשה במהלך היום, אלא העייפות הקשה התחילה דווקא רק אחרי יומיים -שלושה מרגע שהתחלתי לקחת את הבטמיגה בנוסף לתרופות האחרות. אז השאלה היא אם לפי ההערכה שלך - בטמיגה עצמה היא כנראה זאת שגורמת לעייפות הקשה ואז התופעת לוואי של העייפות אמורה לעבור אחרי כמה ימים/לחילופין: כדאי לנסות תרופה אחרת לשלפוחית השתן או שלדעתך משהו בתוך השילוב הפנימי של שמן CBD + ציפרלקס + בטמיגה יכול לגרום לעייפות הקשה ואז כדאי לנסות להוריד את השמן CBD (יכול להיות שהשמן CBD גורם להעלאת רמת הבטמיגה בדם וזה גורם לעייפות הקשה? למרות שברשימת התופעות לוואי בעלון לצרכן של הבטמיגה לא ראיתי עייפות כתופעת לוואי) או להוריד את הSSRI(מול הרופא)? (אני מעריך שזה לא האמביאן שגורם לעייפות הקשה במהלך היום כי אותו אני לוקח פעם - פעמיים בשבוע והבנתי שהוא מתפנה מהגוף אחרי 8 שעות) תודה רבה!

בהמשך ליעוץ קודם, ביטמיגה אינה גורמת לעייפות או חולשה. אבל בכל מקרה אם יש תלונות מאז התחלת הטיפול בתרופה אז יש צורך לפנות לרופא מטפל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי