אומגה 3.......כמה שאלות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/12/2023 | 10:27 | מאת: דין

שלום רב יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדל בין אומגה 3 שנמכר כתוסף תזונה לעומת אומגה 3 שנמכר עם מרשם רופא בדומה לאומקור? 2. אם אני נוטל 2000 מג אומגה 3 בתוסף תזונה (2 כדורים) שזה אמור לתת לי כ 1000 epa ו500 dpa מ"ג ביום לא עדיף לי כבר ללכת לרופא לקבל מרשם לאומגה 3 ? כי הבנתי שאומגה 3 בתרופה הוא הכי טהור ומדויק. מציין שאני אדם בריא שלוקח אומגה 3 השמירה על בריאות ולא בעקבות מחלה

1. התכשיר Omacor הינו עם התוויה מדויקת ומכיל מינונים מדויקים לחומרים הפעילים שלו. התכשיר מכיל חומצות שומן בלתי רוויות מסוג אומגה 3. נטילת התכשיר omacor תעשה בהתאם להתוויה שלשמה ניטלת התרופה לפי העלון. תוסף אומגה ניתן להעלות מינון עד 3 גרם של חומצה אלפא לינולית.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי