שילוב תרופתי.............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/12/2023 | 01:19 | מאת: חצי

היי, 1. האם ניתן לשלב בין : - שמן CBD או SSRI (כרגע מנסה שמן CBD, יתכן שאעבור בהמשך לSSRI). - בטמיגה (Mirabegron) - אמביאן סי אר (Zolpidem Tartrate) (הכוונה היא תרחיש של שמן CBD + בטמיגה + אמביאן או תרחיש של SSRI + בטמיגה + אמביאן. האם אחד מ2 התרחישים בעייתי מבחינת התנגשות) 2. לגבי 2 תרופות , במידה וניתן לשלב בין הבטמיגה (התחלתי לקחת כל יום סמוך לשינה) לאמביאן סי אר (לא לוקח כל יום . אבל כשכן לוקח - סמוך לשינה), אז האם אני חייב להרחיק את זמן הלקיחה בין הבטמיגה לאמביאן סי אר?אם כן, כמה זמן? תודה רבה!

1. שילוב התרופות הנ"ל עלול להגביר את האפקט הסדיטיבי ולכן קיימת אזהרה עם השילוב. 2. אין מניעה לשלב בין שתי התרופות. אבל מומלץ לקחת בטמיגה בבוקר (מכיוון שעלול לגרום לפרעות שינה) ולהשאיר טיפול באמביאן בערב. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי