אשמח להסבר תודה רבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/12/2023 | 08:16 | מאת: אפי

שלום דוקטור, בהמשך לשאלתי מלפני כמה ימים, שאלתי אם התרופה PREDNISONE עלולה לגרום לתופעת לוואי כגון כאבים בכלוב הצעלות, ראיתי שרשמת שאין קשר לתלונה. במקביל קראתי שPREDNISONE עלול לגרום לאוסטאופורוזיס ודלדול העצם. נשאלת השאלה דוקטור האם אני לא יכול לקשר בין הכאבים שיש לטיפול בPREDNISONE? (אני נוטל PREDNISONE כבר מעל 3 חודשים.) תודה רבה לך

אם מדובר בשימוש ממשוך אז אכן יש סיכון לפגיעה בצפיפות העצם, אבל לא נראה שזה יהיה עם התלונה שציינת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי