צימפרלקס ואלכוהול 2 שאלות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/11/2023 | 12:10 | מאת: מוטי

אני רגיל לשתות פעמיים בשבוע כ2 ליטר בירה בערב אחד. ידוע לי יש בעיה אם צימפרלקס ואלוכהול איך עליי לשלב זאת נכון? הכוונה להחסיר את הכדור בימים חמישי ושישי בהם אני שותה? שאלתי את הפסיכיאטר שרשם לי את התרופה האם יש תרופה אחרת המתאימה לטיפול בocd אם אינה מתנגשת עם אלכוהול אך הוא לא ידע. יש תרופה שמתאימה לטיפול בocd ואין הגבלה על שתיית אלכוהול?

אין מניעה לשלב בניהם. אבל חשוב לעקוב אחרי מצב ההכרה ולהימנע מפעיליות שמצריכות ריכוז.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי