קרבוסילן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2023 | 17:52 | מאת: גיא

מעוניין להתחיל לקחת קרבוסילן נגד גזים. בהוראות שימוש כתוב שיש להקפיד על פרק זמן של שעתיים בין נטילת קרבוסילן לבין נטילת תרופות אחרות. אני נוטל ויטמין D (כמוסות) מיד אחרי האוכל בצהריים, בערב אחרי האוכל סטטור (כדורים). האם יש להקפיד על הפרדה של שעתיים בין קרבוסילן לבין התרופות שציינתי? אם כן, איך זה בכל אפשרי? כי כתוב שאת הקרבוסילן צריך לקחת לפני הארוחה. מחפש לקנות גזים X אבל אין במלאי באף מקום.

שלום, כן יש להקפיד על פרק זמן של שעתיים בין נטילת קרבוסילן לבין נטילת תרופות אחרות. נא להרחיק מתן התרופות מארוחות. אגב סטטור לא חייבים ליטול בלילה כי התרופה עם זמן מחצית חיים ארוך וניתן ליטול בכל שעה.

26/11/2023 | 17:19 | מאת: גיא

לא הבנתי. ויטמין D לא לקחת עם הארוחה? לוקח מיד אחר האוכל - ככה נאמר לי. לגבי הקרבוסילן אני מוותר כרגע בגלל הפרק שנדרש מתרופות אחרות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי