תחליף לקלונקס בהיריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2023 | 10:49 | מאת: חרדתית בת 29

היי, אני לוקחת סרנדה באופן קבוע ומוסיפה חצי כדור קלונקס בזמני לחץ, רק שבעקבות המצב זה כבר מספר פעמים בשבוע... אני באמצע טיפולי פוריות ופתאום ראיתי שזה בעיה קלונקס בהיריון ונכנסתי ללחץ כי לא יכולה בלי זה. האם יש תחליפים שאני יכולה לקחת ומשפיעים מהר כמו קלונקס? או שהפתרון הוא להחליף את הסרדנה במשהו חזק יותר אבל אם כן אני צריכה לדחות את המשך הטיפולים כי לוקח לזה כמה שבועות להשפיע בטח?

שלום, טיפול בקלונקס מקבול במהלך ההריון ולכן יש להיות במעקב אצל רופא מטפל במהלך ההריון ולא לעשות שינויים בטיפול התרופתי ללא יעוץ רפואי מסודר במיוחד תחת התרופות הנ"ל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי