לחץ בראש נוטל כדור לכאב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2023 | 21:26 | מאת: יאיר

שלום דוקטור, בזמן האחרון מרגיש כאבי ראש חזקים. רציתי לשאול, במידה ולבן אדם יש לחץ תוך גולגולתי המלווה בכאבי ראש חזקים ובעקבות כך נוטל אקמול או נורופן והכדור בסופו של דבר משפיע לטובה ומרגיע את הכאב ראש אז אפשר להסיק בעצם שזה לא לחץ תוך גולגולתי היות והכדור עוזר? במידה ויש לחץ תוך גולגולתי כדור עוזר להפסקת הכאב? תודה רבה

יש לשים לב שאקמול או נירופן מטפל בסימפטום ולא בבעיה עצמה, ולכן לא ניתן להסיק מזה שזה מטפל בבעיה או שאין את המחלה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי