תרופה לחרדה - שאינה מרדימה ומותרת בנהיגה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2023 | 20:09 | מאת: מלחמה

הי, יש לי בעיה בתקופה זו. אני צריכה לנהוג לעבודה דרך בין עירונית.ללא שוליים לעצור מציי שדות. זה מעלה בי את החשש כי המסלול הוא עם הרקטות אזקעות ושיגורים. היתה לי תאונת דרכים בגלל הלחץ. כעת צריכה לחזור או להתפטר. מה אפשר לעשות? האם יש כדור שאפשר עם נהיגה ובלי קשר צריכה לעבוד ולהיות עירנית. והאם הכדור באמת ימנע ממני לפחד מהדרך? אף פעם לא לקחתי כדורים. אני טיפוס שאם יש לחץ הוא נמנע /בורח מהגורם. כך גם עכשיו שרואים במכתבי התפטרות. לא באמת רוצה אבל אם זה ימנע להתמודד עם הלחץ. תודה

רוב התרופות להרגעה עלולות לגרום לירידה במצב ההכרה ועלולות להפריע לנהיגה ולכן מומלץ להימנע ככל האפשר מתרופות .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי