נטילת בקלופן בשעות לא קבועות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/10/2023 | 04:17 | מאת: נטלי

שלום בת 34. במשך 3 חודשים נטלתי בקלופן 10 מ"ג פעמיים ביום (סה"כ 20 מ"ג ביום) עקב שרירי רצפת אגן מכווצים. במשך 3 חודשים נטלתי כדור אחד ב 8 בבוקר וכדור נוסף ב 24:00 בלילה. בימים האחרונים לקחתי את הכדור הראשון ב 14:00 בצהריים או ב 16:00 ואז את הכדור השני ב 24:00 בלילה וכך לקחתי בימים האחרונים את הכדור הראשון בשעות הצהריים בשעות לא קבועות במקום לקחת אותו בבוקר כפי שלקחתי במשך החודשים האחרונים. האם יכול להיות ששימוש באופן זה יגרום לתופעות לוואי של הכדור?

לא אמור להיות תופעות לוואי, אבל על מנת לקבל תועלת מהטיפול יש לשמור על מרווח זמנים קבוע

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי