טיפות עיניים להרחבת אישונים בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/10/2023 | 06:32 | מאת: מיטל

עקב כאבים בעין נבדקתי אצל רופאת עיניים והיא שמה לי טיפות להרחבת אישונים. המסקנה הסופית שלה היתה שיש לי דלקת בעין. אני בהריון שבוע 14+4. היא אמרה שהטיפות להרחבת האישונים מותרות לשימוש בהריון אך באינטרנט אני רואה חומרים להרחבת אישונים שנמצאים בקטגוריה C וכתוב שזה גרם נזק בבע"ח ולא מומלץ לשימוש בהריון וצריך לבחון סיכון מול תועלת. מה עליי לעשות עכשיו? אני מפחדת

נא לציין שם של הטיפות לצורך בדיקת בטיחות בהריון

15/10/2023 | 22:09 | מאת: מיטל

זו הבעיה שאני לא יודעת באיזה טיפות היא השתמשה . יש טיפות אשר יותר בטוחות בהריון ויש שפחות? אלה שפחות בטוחות- יכולות לגרום למומים, או שמדובר בסכנה של הפלה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי