בדיקת התנגשות בין כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2023 | 10:50 | מאת: סיגל

לוקחת ביום בוקר לוסטרל 50 ובקלוסל 5 (חצי כדור) ערב אלטרול 25 לילה קרדוליק 2.5 ובקלוסל 5 הלוסטרל לפיברו אלטרולט ובקלוסל לכאבי ראש כרוניים קרדיוליק לחץ דם קל מה שחדש זה הבקלוסל ,אלטרולט חצי שנה היתר 10 שנים. הורמונים במדבקה 3 שנים. לאחרונה מעט בחילות,לרב אצלי סימן שיש בעיה עם כדור כלשהוא. רציתי לדעת אם יש פה התנגשות כלשהיא. ויטמינים די פלוס קי לאוסטפרוזיס מגנזיום פעם פעמיים בשבוע לעיכול. תודה

שלום, אין מניעה לשלב את כל התרופות ביחד. יש לשים לב שבחילות יכולות לנבוע מטיפול מאלטרולט בעיקר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי