בן 39 נוטל המון תרופות…

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2023 | 23:24 | מאת: אבי

בס״ד שלום רב . אני בן 39 מאובחן כסובל מדיכאון וחרדות וכו מגיל 20. נוטל תרופות : -ריטלין/ קונצרטה 36 - פאקסט 40 מ״ג - קלונקס עד 4 מ״ג ביום תרופות נוספות : - ליטרובה 20 לשומנים בדם - רפאסל כדורים וחוקנים עקב קוליטיס כיבית . כרגע לא עובד כבר שנה וחצי עקב תאונה , חופשת מחלה . לגבי עישון : מעשן מגיל 20 קופסא ביום , הפסקתי בשנתיים האחרונות לגמרי . חזרתי לעשן לפני חודשיים . לגבי תזונה לא אוכל פירות וירקות מגיל קטן . לוקח מולטי ויטמין וחומצה פולית 5 מ״ג. לגבי פעילות גופנית לא יכולתי לבצע בשנתיים האחרונות בגלל התאונה וכעת מנסה לחזור לאט לאט. אני מאוד חרד לבריאות שלי מכיוון שאני לוקח המון תרופות בגלל מצבי הנפשי והפיזי ואני מעוניין להתייעץ מה עליי לעשות ? אילו בדיקות ? איזה תחום רפואה מבצע בדיקות כלליות נרחבות . או מרכז מומחים אפילו באופן פרטי ופרטני בתשלום . כדי שאוכל לעבור סדרת בדיקות מקיפה ואיבחון המצב הבריאותי שלי , המלצה על אורח חיים בריא ובדיקת מכלול התרופות שאני נוטל . אודה לך אם תוכל לכוון אותי למקום הנכון או לתחום הרפואה הנכון מבחינת בריאות פיסית על כל תחומיה . תודה מראש

לפי רשימת התרופות אינני רואה שיש משהו חריג שיש להזהיר ממנו, רק יש להמשיך עם נטילה נכונה ולהימנע משילובים לא מומלצים. לגבי אורח חיים בריא יש להיוועץ עם מומחה תזונה, ולנסות באופן עצמאי להקפיד על פעילות גופנית.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי