ביליבלת?- שאלה על יבלת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/09/2023 | 22:35 | מאת: יעל א

הי, לאחותי בעלת צרכים מיוחדים יבלת בכף הרגל. בהתחלה זה היה נקודה אדומה מתחת לעור מעין שטף דם. ואז עיגול לבן. טבוע בתוך העור ללא מרקם מחוספס. שוב חשבו שנכנס משהו. בבית חולים עשו צילום ולא מצאו דבר מה. לבסוף היתה אצל רופא עור אמר קאלוס ולא נתן שום טיפול. לאחר מכן הדבר הזה התחיל לצמוח החוצה וזה ממש כואב. זה גלד.שקוף האם זה מראה על זיהום או שזה ויראלי? מאחר והיא בהוסטל אין שום טיפול. בקושי רואה אותה רופא. שאלה שלי: ביליבלת מומלץ?- קראתי ששמים פעם בשבוןע?- לכן חושבת על זה. מה היית ממליץ לעשות? ורומל ביקשנו שישמו לה ופעם חת בלילה. גם מפחדים שלא ימרחו על עור בריא. הם לא מטפלים בה טוב. האם לייזר מומלץ?

לצערנו הפורום לא עוסק בשאלה ועדיף לפנות לרופא עור או מומחה אחר ליעוץ אחרי אבחנה מדוייקת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי